‘Koken met PEN’

Wekelijks hebben wij een lekker recept van Olga op De Digitale Stad Nieuwegein. Deze week maakt Olga een heerlijke ‘Sinter-kaas-taart.’

Olga: ‘Deze Sinter-kaas-taart is een variatie op de bekende Cheesecake en dus op basis van kwark, eieren en suiker. Door de toegevoegde pure chocolade is hij behoorlijk “zwaar” dus snij er niet te grote punten van. Om de calorieën nog enigszins in toom te houden heb ik magere kwark en roomkaas gebruikt die slechts 0,2% vet bevatten. Maak hem ruim van te voren, want hij moet 2 uur in de oven en 3 uur rusten. Of hij lekker is? Mijn proef-Pieten werden er heel erg blij van!’

Klik hier om naar de rubriek ‘Koken met PEN’ te gaan en lees hoe je deze heerlijke Sinter-kaas-taart zelf kunt maken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk